Welcome to the Sick Marketing Support.

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Expired


    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    20
    Reputation Points
    21
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Tagged in
    0 Thread(s)
    Thanks (Given)
    6
    Thanks (Received)
    1
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Dislikes (Given)
    0
    Dislikes (Received)
    0

    Default Can't login anymore

    I've been running Sick for about 3 months and have never encountered this.

    I had been using it like usual just loading it up and it would auto log in like always then one day I noticed that it said I'm in Trial mode when I tried to open up a profile. I didn't think much of it and went to login. The popup box comes up like normal and I click login and nothing happens, the box closes and it remains in No Profile Loaded mode. So I checked my email and re entered the e-mail and password and tried again with no luck.

    it's been like this for several days and I haven't found a thread with anyone having similar problems so here I am.

    Any clue what is going on?

  2. #2


    SickMarketing runs:

    Sick Submitter Sick Agent Sick Network Sick Keyword Links Sick Social Locker Sick Link Locker

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10,023
    Mentioned in
    3 Post(s)
    Tagged in
    0 Thread(s)
    Thanks (Given)
    694
    Thanks (Received)
    1731
    Likes (Given)
    1
    Likes (Received)
    13
    Dislikes (Given)
    0
    Dislikes (Received)
    0

    Default

    Please email your payment email address to support at sickmarketing.com

    We will check your account for you.


    Sick
    Current Sick Marketing Beta Products:



    Twitter: @sickmarketing

  3. #3
    Junior Member


    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    24
    Reputation Points
    10
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Tagged in
    0 Thread(s)
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Dislikes (Given)
    0
    Dislikes (Received)
    0

    Default

    I decided to completely uninstall Sick and re-install it because I was having issues with it and now I'm also having this login problem. I triple checked my username/password to be sure it was being entered correctly and it is. Same thing happens to me, I put my login info in, click ok and nothing happens. The login box goes away but Sick stays on the trial mode.

  4. #4


    SickMarketing runs:

    Sick Submitter Sick Agent Sick Network Sick Keyword Links Sick Social Locker Sick Link Locker

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    10,023
    Mentioned in
    3 Post(s)
    Tagged in
    0 Thread(s)
    Thanks (Given)
    694
    Thanks (Received)
    1731
    Likes (Given)
    1
    Likes (Received)
    13
    Dislikes (Given)
    0
    Dislikes (Received)
    0

    Default

    Just tested your login and it works ok here, subscription is enabled

    We also replied to your email you sent.
    Current Sick Marketing Beta Products:



    Twitter: @sickmarketing

  5. #5


    snakesasa runs:

    Sick Submitter

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1,399
    Reputation Points
    4001
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Tagged in
    0 Thread(s)
    Thanks (Given)
    115
    Thanks (Received)
    350
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    1
    Dislikes (Given)
    0
    Dislikes (Received)
    0

    Default

    That happened to me before when I had an extra white space at the end in the password field...

  6. #6
    Expired


    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    20
    Reputation Points
    21
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Tagged in
    0 Thread(s)
    Thanks (Given)
    6
    Thanks (Received)
    1
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Dislikes (Given)
    0
    Dislikes (Received)
    0

    Default

    This problem resolved itself and now it is back. I have no clue what is going on, I'm not doing anything different than I ever have and it just will not login and it remains in Trial mode no matter what I do.

    [RESOLVED]

    Here's what apparently worked. I thought perhaps the proxies being enabled was doing something?? I dunno, so I disabled them then this reminded me of the proxy settings in IE. So I hopped on IE and checked internet options, connections, LAN settings, and made sure that the LAN settings were to automatically detect settings and that using a specific proxy was not checked. Now I had assumed that the 'use a specific proxy' would be checked but it was not, I clicked ok and exited out and was then able to login to Sick Submitter. I'm not sure exactly what caused it, perhaps there was something buggy going on with the LAN settings and clicking OK on it again set it straight but this has fixed it.
    Last edited by brownj99; 02-04-2012 at 01:40 PM.

  7. #7
    Junior Member


    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    24
    Reputation Points
    10
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Tagged in
    0 Thread(s)
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Dislikes (Given)
    0
    Dislikes (Received)
    0

    Default

    Mine kind of fixed itself as well. I restarted my VPS and was able to login again.

 

 

Similar Threads

  1. Decaptcher not working anymore
    By fjk87 in forum General Submitter Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-2011, 03:55 PM
  2. Check mail not working anymore
    By bambinou in forum General Submitter Support
    Replies: 3
    Last Post: 08-12-2011, 06:16 PM
  3. decaptcher non working anymore
    By python in forum General Submitter Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-18-2010, 03:08 PM
  4. Sick not just for backlinks anymore!
    By mandom in forum General Chat
    Replies: 4
    Last Post: 10-29-2010, 08:19 PM
  5. September package not working anymore?
    By OsiriX in forum General Submitter Support
    Replies: 4
    Last Post: 09-22-2010, 11:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •